Філіжанка

Тепер піца в минулому! Готую смачний пиріг “А-ля піца” на швидку руку: простий рецепт, який мене не раз виручав

Тепер піца в минулому! Готую смачний пиріг “А-ля піца” на швидку руку: простий рецепт, який мене не раз виручав

Коли потрібно терміново нагодувати сім’ю, готую швидкий та смачний пиріг-піцу.

Коли немає часу і сил возитися з тістом, допоможе тонкий лаваш. Так, з ним за 10 хвилин можна зробити смачну страву, і швидкий пиріг-піца готовий. Начинку можна комбінувати на власний розсуд.

Швидкий та смачний пиріг-піца

Інгредієнти:

  • лаваш тонкий 300 г
  • морква по-корейськи 150 г
  • ковбаса докторська 150 г
  • твердий сир 150 г
  • перець болгарський 1 шт.
  • яйце 2 шт.
  • олія 1 ч. л.
  • кетчуп 2 ст. л.
  • сметану 2 ст. л.

Приготування:

  1. Підготувати все потрібне.
  2. З лаваша вирізати круглі заготовки діаметром дна сковорідки, тут це 20 сантиметрів. Вийшло 10 пластів лаваша.
  3. Для начинки докторську ковбасу та сир натерти на буряковій тертці, болгарський перець очистити від насіння та подрібнити кубиками.
  4. На сковороду налити олію, прогріти і викласти перший пласт лаваша. Посипати сиром. Вогонь відразу ж виставити на мінімум і продовжувати збирання пирога прямо на плиті.
  5. Накрити другим колом, змастити соусом зі сметани та кетчупу. За бажанням можна використати будь-який інший соус.
  6. Розподілити терту ковбасу та трохи сиру.
  7. Знову лаваш, соус, болгарський перець та сир.
  8. Викласти круглий пласт лаваша, змастити соусом, розмістити корейську моркву та сир.
  9. Далі можна ще раз повторити всі шари або комбінувати начинки на свій розсуд. Але в кожному має бути сир, щоб пиріг не розвалювався. Зверху виявиться лаваш. Яйця збити виделкою та вилити на пиріг.
  10. Прикрити кришкою та прогріти на мінімальному вогні 5 хвилин. Яйце схопиться.
  11. Підвести широку лопатку та швидким рухом перевернути на інший бік. Посипати невеликою кількістю сиру. Знову закрити сковороду та смажити ще 5 хвилин.

Швидкий пиріг-піца готовий.Швидкий та смачний пиріг-піца

Нарізаємо та подаємо до столу. Смачного!

Джрело:

plyashka.com