Сьогодні готую смачний сирно-часниковий хліб. Виходить чудова закуска на кожен день, без метушні і проблем. Ділюся рецептом з Вами.
Інгредієнти:
- Сандвіч хліб – 6 скибочок
- Вершкове масло – 60 грам
- Часник – 20 грам
- Цукор – 1 ст. ложка
- Коріандр – 15 грам
- Сир Моцарела – 50 грам
Приготування:
- Кожну скибочку сандвіча хліба нарізаємо на три частини і викладаємо на деко, заздалегідь застелене пергаментним папером.
- Вершкове масло викладаємо на сковороду і розтоплюємо. Часник подрібнюємо або пропускаємо через прес і викладаємо до вершкового масла на сковороду. Гарненько перемішуємо. Всипаємо цукрор і знову перемішуємо.
- Знімаємо з вогню і переливаємо в невелику миску. Коріандр подрібнюємо, додаємо до томленого вершкового масла і перемішуємо.
- Потім гарненько промазуємо підготовлені скибочки хліба.
- Зверху на кожну скибочку посипаємо сиром в мене Моцарела і випікаємо 10 хвилин, при 170 градусах.
Джрело: