Філіжанка

Сирно-часниковий хліб: смачний та простий перекус на кожен день, ділюся рецептом “виручайкою”

Сирно-часниковий хліб: смачний та простий перекус на кожен день, ділюся рецептом “виручайкою”

Сьогодні готую смачний сирно-часниковий хліб. Виходить чудова закуска на кожен день, без метушні і проблем. Ділюся рецептом з Вами.

Інгредієнти:

  • Сандвіч хліб – 6 скибочок
  • Вершкове масло – 60 грам
  • Часник – 20 грам
  • Цукор – 1 ст. ложка
  • Коріандр – 15 грам
  • Сир Моцарела – 50 грам

Приготування:

  1. Кожну скибочку сандвіча хліба нарізаємо на три частини і викладаємо на деко, заздалегідь застелене пергаментним папером.
  2. Вершкове масло викладаємо на сковороду і розтоплюємо. Часник подрібнюємо або пропускаємо через прес і викладаємо до вершкового масла на сковороду. Гарненько перемішуємо. Всипаємо цукрор і знову перемішуємо.
  3. Знімаємо з вогню і переливаємо в невелику миску. Коріандр подрібнюємо, додаємо до томленого вершкового масла і перемішуємо.
  4. Потім гарненько промазуємо підготовлені скибочки хліба.
  5. Зверху на кожну скибочку посипаємо сиром в мене Моцарела і випікаємо 10 хвилин, при 170 градусах.

Джрело:

plyashka.com