Філіжанка

Смачні та ароматні рулети із начинкою, часто готую замість хліба: такий рецепт випічки ніде не зустрічала, а це дуже смачно

Смачні та ароматні рулети із начинкою, часто готую замість хліба: такий рецепт випічки ніде не зустрічала, а це дуже смачно

Хочу розповісти вам, як приготувати хліб з начинкою. Як начинку ми будемо використовувати картоплю. Цей хліб схожий на пиріг, але він все одно відрізняється. Виходить дуже м’яким і картопля доповнює смак. Спробуйте цей рецепт обов’язково. Особливо, якщо ви любите робити випічку, то впевнена, що ви будете такий хліб випікати кожен раз.

Інгредієнти:

  • 500 мл газованої води.
  • 1 ст. л цукру.
  • 10 г сухих дріжджів.
  • 80 мл олії.
  • 200 г сметани.
  • 850 г борошна.
  • 1 ч. л. солі.

Начинка:

  • 4 картоплі.
  • 50 мл олії
  • 2 цибулини.
  • 1/2 ч. л. солі.
  • 120 г вершкового масла.

Приготування:

  1. Додаємо газовану воду в глибоку чашу. Додаємо цукор і сухі дріжджі, змішуємо все вінчиком.
  2. Додаємо олію і сметану. Замішуємо вінчиком все.
  3. Через сито частинами просіюємо борошно. Замішуємо тісто.
  4. Коли тісто стало більш густим, замішуємо його на столі з борошном.
  5. Коли тісто зробили пружним і щільним ділимо його на 12 частин.
  6. Додаємо трохи борошно і формуємо з частин кульки. Викладаємо їх на плоску поверхню. Накриваємо рушником і залишаємо на 15 хвилин.
  7. Нарізаємо картоплю і викладаємо його в картоплю. Заливаємо водою і відварюємо.
  8. Нарізаємо цибулину.
  9. Розігріваємо сковороду і оліюо. Обсмажуємо цибулину.
  10. На кожен шматочок тіста викладаємо по 10 гр. вершкового масла.
  11. Розкачуємо за допомогою рук тісто з маслом.
  12. Викладаємо розкачане тісто на тарілку по 4 шари.
  13. Накриваємо тісто харчовою плівкою, рушником. Ми залишаємо на 20 хвилин.
  14. Коли відварили картоплю, робимо з нього пюре.
  15. Обсмажену цибулю викладаємо в картоплю. Перемішуємо.
  16. Беремо верхні 4 шари тіста.
  17. Розкачуємо тісто, як показано на фото.
  18. Викладаємо 1/3 частина картопляної начинки.
  19. Загортаємо картоплю в тісто. І викладаємо на деко.
  20. Жовток змішуємо з молоком і змащуємо тісто.
  21. Посипаємо кунжутом.
  22. Випікаємо в духовці при температурі 180 градусів 30-35 хвилин.

Джрело:

plyashka.com