Філіжанка

Неймовірна випічка із солоною начинкою: дуже смачна і повітряна, подаю замість хліба і не тільки

Неймовірна випічка із солоною начинкою: дуже смачна і повітряна, подаю замість хліба і не тільки

Готую цю смакоту кожен день з того, що є в будь-якому холодильнику, з простих і доступних продуктів печу незрівнянну випічку з начинкою – з’їдаються миттєво. Всі завжди в захваті від такої випічки, простий рецепт дріжджового тіста.

Інгредієнти:

  • тепле молоко – 1 скл. – 250 мл
  • дріжджі – 1 ч. л. – 4 г
  • цукор – 1 ст. л. – 20 г
  • 1 яйце
  • борошно – 3 склянки ( 200 мл ) – 390 г
  • сіль – 0,5 ч. л. – 4 г
  • олія – 4 ст. л. – 30 мл

Начинка:

  • сир твердий – 100 г
  • сир – 100 г
  • зелена цибуля – 40 г

Приготування:

  1. Для початку треба приготувати просте дріжджове тісто і залишити на 40 – 50 хвилин відпочити, тісто має піднятися і збільшитися в обсязі.
  2. За цей час приготувати начинку, натерти на великій терці твердий сир і сир, можна додати нарізану зелену цибулю.
  3. Тісто розділити на 12 рівні частини, скачати в колобок і розкачуємо в круглий пласт.
  4. На одну половину викладаємо начинку, закриваємо другою половиною і змотувати заготовки як показано на фото.Неймовірна випічка із солоною начинкою: дуже смачна і повітряна, подаю замість хліба і не тількиНеймовірна випічка із солоною начинкою: дуже смачна і повітряна, подаю замість хліба і не тількиНеймовірна випічка із солоною начинкою: дуже смачна і повітряна, подаю замість хліба і не тількиНеймовірна випічка із солоною начинкою: дуже смачна і повітряна, подаю замість хліба і не тільки
  5. Заготовки перенести в круглу кондитерську форму, залишити на 25-30 хвилин.Неймовірна випічка із солоною начинкою: дуже смачна і повітряна, подаю замість хліба і не тільки
  6. Змастити жовтком, після чого ставимо в духовку при температурі 180 градусів на 30-35 хвилин і можна подавати на стіл.

Джрело:

plyashka.com