Торт Снікерс, Підкорить ваші серця.
Інгредієнти:
Бісквіт:
- Яйця – 180 гр.
- Цукор – 170 гр.
- Какао – 50 гр.
- Борошно – 250 гр.
- Молоко – 140 гр.
- Розпушувач – 8 гр.
- Олія – 60 гр.
- Щіпка солі
Приготування:
- Яйця, цукром і сіль збити 8 хв. до пишної маси.
- В окремій мисці з’єднати борошно, какао, розпушувач.
- І окремо молоко з олією.
- Зменшити швидкість міксера і в 3-4 етапи по черзі вводити борошно та молоко. Збиваємо дуже акуратно буквально до однорідності.
- Переливаємо в форму і відправляємо в духовку при 160 С приблизно 55-90 хв. Загорнути плівкою в контакт після остигання і відправити в холодильник на пару годин.
Сироп для просочення:
- Молоко – 70 гр.
- Згущене молоко – 110 гр.
Об’єднати всі інгредієнти та нагріти до закипання.
Ганаш:
- 190 гр. молочного шоколаду 34%
- 50 гр. темного шоколаду 54-55%
- 280 г вершків 33%
- Шоколад об’єднати та розтопити.
- Вершки нагріти до закипання і вилити на шоколад, далі зробити емульсію за допомогою занурювального блендера.
- Після того як зробили емульсію, переливаємо в плоску ємність, (я перелила у судочок) для рівномірної стабілізації і відправляємо в холодильник на стабілізацію 8-12 год.
- Після збити на середній швидкості до м’яких піків. Але найголовніше не перезбити.
Арахісовий крем чіз:
- 320 гр. м’якого сиру
- 60 гр. вершки 33%
- 60 гр. цукрова пудра
- 55 гр. арахісова паста
- 30 гр. карамелі
Поєднати всі інгредієнти.
Далі перемішуємо до однорідної консистенції.
Карамель:
- Цукор – 110 гр.
- Вершкове масло – 40 гр.
- Вершки 33% – 60 мл.
- У кострулю з товстим дном насипаємо цукор.
- Ставимо на середній вогонь (у мене на 4 з 9) і чекаємо, щоб цукор почав танути, потім починаємо перемішувати силіконовою лопаткою, щоб плавлення було рівномірним і карамель не згоріла.
- Як цукор почав плавитися, ставимо вершки на вогонь і нагріваємо, але не кип’ятимо.
- Як цукор розчинився і набув бурштинового кольору, додаємо гарячі вершки і добре перемішуємо секунд 40-60.
- Далі знімаємо з вогню, додаємо вершкове масло і добре все перемішаємо.
- Переливаємо в зручну ємність і чекаємо повного остигання. Після остигання стане густим.
- Зберігати в холодильнику!
Складання:
Бісквіт-Шоколадний ганаш-Бісквіт-Арахісовий крем-чіз (наносимо шар і робимо бортик, всередині бортика розподіляємо карамель і зверху карамелі розподіляємо горіхи, вдавлюючи в карамель)-Бісквіт-Шоколадний ганаш-Бісквіт
Вирівняла торт залишками крему.
Джрело: