Філіжанка

Тепер торт “Снікерс” готую лише за цим рецептом – він підкорить Ваші серця з першого шматочка, як сказав мій чоловік це – “кращий з кращих”

Тепер торт "Снікерс" готую лише за цим рецептом - він підкорить Ваші серця з першого шматочка, як сказав мій чоловік це - "кращий з кращих"

Торт Снікерс, Підкорить ваші серця.

Інгредієнти:

Бісквіт:

  • Яйця – 180 гр.
  • Цукор – 170 гр.
  • Какао – 50 гр.
  • Борошно – 250 гр.
  • Молоко – 140 гр.
  • Розпушувач – 8 гр.
  • Олія – 60 гр.
  • Щіпка солі

Приготування:

  1. Яйця, цукром і сіль збити 8 хв. до пишної маси.
  2. В окремій мисці з’єднати борошно, какао, розпушувач.
  3. І окремо молоко з олією.
  4. Зменшити швидкість міксера і в 3-4 етапи по черзі вводити борошно та молоко. Збиваємо дуже акуратно буквально до однорідності.
  5. Переливаємо в форму і відправляємо в духовку при 160 С приблизно 55-90 хв. Загорнути плівкою в контакт після остигання і відправити в холодильник на пару годин.Тепер торт "Снікерс" готую лише за цим рецептом - він підкорить Ваші серця з першого шматочка, як сказав мій чоловік це - "кращий з кращих"

Сироп для просочення:

  • Молоко – 70 гр.
  • Згущене молоко – 110 гр.

Об’єднати всі інгредієнти та нагріти до закипання.

Ганаш:

  • 190 гр. молочного шоколаду 34%
  • 50 гр. темного шоколаду 54-55%
  • 280 г вершків 33%
  1. Шоколад об’єднати та розтопити.
  2. Вершки нагріти до закипання і вилити на шоколад, далі зробити емульсію за допомогою занурювального блендера.
  3. Після того як зробили емульсію, переливаємо в плоску ємність, (я перелила у судочок) для рівномірної стабілізації і відправляємо в холодильник на стабілізацію 8-12 год.
  4. Після збити на середній швидкості до м’яких піків. Але найголовніше не перезбити.Тепер торт "Снікерс" готую лише за цим рецептом - він підкорить Ваші серця з першого шматочка, як сказав мій чоловік це - "кращий з кращих"

Арахісовий крем чіз:

  • 320 гр. м’якого сиру
  • 60 гр. вершки 33%
  • 60 гр. цукрова пудра
  • 55 гр. арахісова паста
  • 30 гр. карамелі

Поєднати всі інгредієнти.

Далі перемішуємо до однорідної консистенції.

Карамель:

  • Цукор – 110 гр.
  • Вершкове масло – 40 гр.
  • Вершки 33% – 60 мл.
  1. У кострулю з товстим дном насипаємо цукор.
  2. Ставимо на середній вогонь (у мене на 4 з 9) і чекаємо, щоб цукор почав танути, потім починаємо перемішувати силіконовою лопаткою, щоб плавлення було рівномірним і карамель не згоріла.
  3. Як цукор почав плавитися, ставимо вершки на вогонь і нагріваємо, але не кип’ятимо.
  4. Як цукор розчинився і набув бурштинового кольору, додаємо гарячі вершки і добре перемішуємо секунд 40-60.
  5. Далі знімаємо з вогню, додаємо вершкове масло і добре все перемішаємо.
  6. Переливаємо в зручну ємність і чекаємо повного остигання. Після остигання стане густим.
  7. Зберігати в холодильнику!Тепер торт "Снікерс" готую лише за цим рецептом - він підкорить Ваші серця з першого шматочка, як сказав мій чоловік це - "кращий з кращих"

Складання:

Бісквіт-Шоколадний ганаш-Бісквіт-Арахісовий крем-чіз (наносимо шар і робимо бортик, всередині бортика розподіляємо карамель і зверху карамелі розподіляємо горіхи, вдавлюючи в карамель)-Бісквіт-Шоколадний ганаш-Бісквіт

Вирівняла торт залишками крему.Тепер торт "Снікерс" готую лише за цим рецептом - він підкорить Ваші серця з першого шматочка, як сказав мій чоловік це - "кращий з кращих"

Джрело:

plyashka.com

Recent posts