ПЕРЕКЛАДАНЕЦЬ за рецептом ДАРІЇ ЦВЕК. Автентичний рецепт української кухні.
Перекладанець – давня українська випічка. Випікається одним пляцком і не потребує додаткового перемащення. Готуючи за рецептом Дарії Цвек – всесвітньо відомої кулінарної авторки, результат перевершить будь-які очікування!
форма: 35х25
Інгредієнти:
Тісто:
- борошно – 750г.
- молоко – 250мл.
- вершкове масло – 100г.
- жовтки – 4шт.
- цукор – 100г.
- дріжджі – 40г.
- сіль – 1/2ч.л.
- ваніль
Начинка:
- посічені горіхи – 150г.
- цукор – 100г.
- білки – 3шт.
- джем/варення – 500мл.
Хай Вам все вдається!
ВІДЕО-РЕЦЕПТ ВІД АВТОРА:
Джрело: