Рецепт цього салату простий, легко готується із доступних інгредієнтів. Він дуже смачний та ситний. Чудово підійде для вечері. Та й на святковий стіл також можна подати.
Інгредієнти:
- Філе стегна куряче (будь-яке м’ясо) – 3 шт.
- Яйце – 4 шт.
- Огірок маринований – 150 гр.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля – 1 шт.
- Сметана – 3-4 ст. л.
- Сіль, перець чорний – за смаком
- Олія для смаження – небагато.
Приготування:
- Філе відварити до готовності. Можна використовувати будь-яке м’ясо: яловичину, індичку тощо. Остудити та нарізати на брусочки.
- Цибулю дрібно нарізати та обсмажити на середньому вогні на невеликій кількості олії до золотистого кольору. Додати до м’яса.
- Моркву нашаткувати на великій тертці або нарізати на тонкі брусочки. Відправити до м’яса та цибулі. Я нашаткувала за допомогою кухонної машини – моя виручалочка.
- Огірки тонко нарізати на брусочки та додати до всіх інгредієнтів.
- Яйця збити із сіллю та перцем. Випекти млинці з двох сторін по 15-20 секунд. Вийде 5-6 штук. Млинці згорнути в рулет і нарізати на стрічки. Додати до салату.
- Посолити та поперчити за смаком та заправити сметаною.
Готово! Смачного!
Джрело: