Філіжанка

Так просто і так смачно! Рецепт м’ясного салату з морквою і маринованими огірочками – зникає зі столу миттєво

Так просто і так смачно! Рецепт м'ясного салату з морквою і маринованими огірочками - зникає зі столу миттєво

Рецепт цього салату простий, легко готується із доступних інгредієнтів. Він дуже смачний та ситний. Чудово підійде для вечері. Та й на святковий стіл також можна подати.

Інгредієнти:

  • Філе стегна куряче (будь-яке м’ясо) – 3 шт.
  • Яйце – 4 шт.
  • Огірок маринований – 150 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Сметана – 3-4 ст. л.
  • Сіль, перець чорний – за смаком
  • Олія для смаження – небагато.

Приготування:

  1. Філе відварити до готовності. Можна використовувати будь-яке м’ясо: яловичину, індичку тощо. Остудити та нарізати на брусочки.
  2. Цибулю дрібно нарізати та обсмажити на середньому вогні на невеликій кількості олії до золотистого кольору. Додати до м’яса.
  3. Моркву нашаткувати на великій тертці або нарізати на тонкі брусочки. Відправити до м’яса та цибулі. Я нашаткувала за допомогою кухонної машини – моя виручалочка.
  4. Огірки тонко нарізати на брусочки та додати до всіх інгредієнтів.
  5. Яйця збити із сіллю та перцем. Випекти млинці з двох сторін по 15-20 секунд. Вийде 5-6 штук. Млинці згорнути в рулет і нарізати на стрічки. Додати до салату.
  6. Посолити та поперчити за смаком та заправити сметаною.

Готово! Смачного!

Джрело:

plyashka.com

Recent posts