Цей салат ідеально підійде хоч на вечерю як самостійну страву, хоч на обід, на додаток до гарніру. Смачний, пікантний, ситний та зовсім не жирний салат із м’ясом.
Інгредієнти:
- 1. Філе стегна індички (куряче) – 400 гр.
- 2. Сіль, перець чорний, коріандр – до смаку
- 3. Паприка солодка – 1 ч. л.
- 4. Часник сушений – 1/2 ч. л.
- 5. Сир сулугуні – 150 гр.
- 6. Хліб – 50 гр.
- 7. Помідор – 3-4 шт.
- 8. Петрушка – 5 гілочок
- 9. Сметана – 4 ст. л.
- 10. Соєвий соус – 1 ст. л.
- 11. Французька гірчиця – 1 ч. л.
Приготування:
- Філе нарізати дрібним кубиком. Посолити, додати спеції. Добре все перемішати. Поки готуватимете сухарики – м’ясо промаринується.
- Хліб нарізати на дрібний кубик, збризкати трохи оливковою олією (можна соняшниковою), злегка перемішати. Підсушити у духовці при 200 ⁰С хвилин 5-7.
- Розігріти сковороду на середньому вогні та обсмажити м’ясо на невеликій кількості олії до готовності, хвилин 5-7. Дати трохи охолонути.
- Петрушку дрібно нарубати та додати до м’яса.
- Сир нарізати на кубики.
- Додати сухарики та нарізані на часточки помідори.
- Для соусу в окремій мисці з’єднати сметану, соєвий соус та гірчицю. Заправити салат перед подачею, щоб сухарики не встигли увібрати соус. Або заправити салат без сухариків та подати їх окремо.
Готово! Смачного!
Джрело: