Якщо вам уже набрид традиційний салат із крабовими паличками, пропоную новий цікавий рецепт. Незвичайне поєднання ніжних крабових паличок, солодкої кукурудзи та кисло-солодких мандаринів сподобається тим, хто любить салати із фруктами, особливо популярний салат із куркою та консервованими ананасами. Для надання пікантності в цей салат можна додати трохи часнику, але раджу не перестаратися, щоб не зіпсувати ніжний смак.
Інгредієнти:
- Кукурудза консервована — 150 г
- Майонез — 3 ст. л.
- Мандарини — 200 г
- Палички крабові — 250 г
- Сіль — до смаку
- Часник — 1 зуб.
- Курячі яйця — 4 шт.
Приготування:
- Підготувати необхідний набір інгредієнтів: крабові палички, яйця, консервовану кукурудзу, часник, сіль та майонез.
Яйця потрібно заздалегідь відварити круто та остудити. - Крабові палички очистити від оболонок та нарізати шматочками шириною 1 см.
Викласти у миску. - З консервованої кукурудзи злити рідину.
Додати до крабових паличок. - Яйця нарізати не дуже дрібно.
Додати до інших інгредієнтів. - Мандарини очистити від шкірки та розібрати на часточки.
По можливості позбутися перегородок та білих “ниток”.
Часточки мандаринів розрізати на дві частини. - Додати мандарини до інших інгредієнтів.
- Один-два зубчики часнику пропустити через прес.
Додати до інших інгредієнтів. - Заправити салат майонезом та акуратно перемішати.
Спробувати на смак та посолити. - Відразу подавати.
Смачного!
Джрело: