Філіжанка

Салат без майонезу – дуже смачний і простенький у приготуванні, подаю до будь-якого столу

Салат без майонезу - дуже смачний і простенький у приготуванні, подаю до будь-якого столу

Зараз багато людей вважають за краще уникати приготування салатів із майонезом. У цьому рецепті ні грама майонезу! Виходить дуже смачний, соковитий салат, з яскравим прошарком

Інгредієнти:

  • Тунець консервований – 100 гр.
  • Цибуля – 1/2 ср. шт.
  • Морква – 100 гр.
  • Авокадо (стиглий) – 100 гр.
  • Яйце – 3 шт.
  • Вершковий сир – 170 гр.
  • Сметана 25% – 100 гр.
  • Сіль – за смаком.

Приготування:

  1. Для соусу змішати домашній сир зі сметаною, додати сіль до смаку.
  2. Злити всю рідину з тунця, розім’яти вилкою. Поступово розподілити рибу на дні форми. Я використовувала роз’ємне кільце діаметром 16 см.
  3. Цибулю дрібно нарізати та залити окропом на хвилин 10. Після злити всю воду та додати другим шаром на тунець.
  4. Намазати соусом.
  5. Далі дрібним кубиком нарізати відварену моркву. Розподілити третім шаром та покрити соусом.
  6. Кубики авокадо, збризкавши лимонним соком, викласти наступним шаром. Далі соус.
  7. Яйця відварити, очистити та відокремити білок від жовтка. Білок нарізати дрібним кубиком. Соус.
  8. І останнім шаром натерти на дрібній тертці жовток.
  9. Поставити салат у холодильник, щоб він просочився. Перед подачею акуратно провести тонким ножем по бортах та зняти кільце.

Готово! Смачного!

Джрело:

plyashka.com

Recent posts