Цей салат можна подати і до повсякденної вечері, і на святковий стіл. Готується він нашвидкуруч, а якщо придивитися до інгредієнтів, то можна зрозуміти, що вийде ситним та гармонійним. Соковита пекінська капуста, солодка кукурудза, хрусткі часникові грінки, ковбаса, сир – смачно окремо та дуже смачно у поєднанні. Беріть на замітку!
Інгредієнти:
- Капуста пекінська — 300 г
- Ковбаса — 150 г
- Кукурудза консервована — 100 г
- Майонез — 1.5 ст. л.
- Сіль — до смаку
- Твердий сир — 100 г
- Хліб для тостів — 2 скибочка
- Часник — 1 зуб.
Приготування:
- Підготувати необхідний набір інгредієнтів: пекінську капусту, копчену або напівкопчену ковбасу, твердий сир, консервовану кукурудзу, скибочки білого хліба чи батона, зубчик часнику, майонез та свіжу зелень для прикраси.
- Пекінську капусту дрібно нашаткувати та викласти у миску.
- Сир натерти на великій тертці або нарізати тонкою соломкою.
Ковбасу нарізати тонкою соломкою.
З консервованої кукурудзи злити рідину.
Додати все в миску до капусти. - Скибочки хліба або батона підсушити в духовці, мікрохвильовій печі або, як у моємо випадку, в тостері.
Зубчик часнику нарізати впоперек навпіл і натерти теплі грінки з двох сторін половинкою часнику. - Нарізати часникові грінки невеликим кубиком.
- Заправити салат майонезом, спробувати на смак та за бажання посолити.
В останню чергу додати сухарики та перемішати.
Якщо ви готуєте салат заздалегідь, можна заправити нарізані інгредієнти майонезом, а перед подачею посипати сухариками. - Смачний та швидкий салат готовий.
Смачного!
Джрело: