Філіжанка

Простенький салат із сухариками, пекінською капустою та ковбасою – всі гості нахвалювали мій рецепт, а готується він “на швидку руку”

Простенький салат із сухариками, пекінською капустою та ковбасою - всі гості нахвалювали мій рецепт, а готується він "на швидку руку"

Цей салат можна подати і до повсякденної вечері, і на святковий стіл. Готується він нашвидкуруч, а якщо придивитися до інгредієнтів, то можна зрозуміти, що вийде ситним та гармонійним. Соковита пекінська капуста, солодка кукурудза, хрусткі часникові грінки, ковбаса, сир – смачно окремо та дуже смачно у поєднанні. Беріть на замітку!

Інгредієнти:

  • Капуста пекінська — 300 г
  • Ковбаса — 150 г
  • Кукурудза консервована — 100 г
  • Майонез — 1.5 ст. л.
  • Сіль — до смаку
  • Твердий сир — 100 г
  • Хліб для тостів — 2 скибочка
  • Часник — 1 зуб.

Приготування:

  1. Підготувати необхідний набір інгредієнтів: пекінську капусту, копчену або напівкопчену ковбасу, твердий сир, консервовану кукурудзу, скибочки білого хліба чи батона, зубчик часнику, майонез та свіжу зелень для прикраси.
  2. Пекінську капусту дрібно нашаткувати та викласти у миску.
  3. Сир натерти на великій тертці або нарізати тонкою соломкою.
    Ковбасу нарізати тонкою соломкою.
    З консервованої кукурудзи злити рідину.
    Додати все в миску до капусти.
  4. Скибочки хліба або батона підсушити в духовці, мікрохвильовій печі або, як у моємо випадку, в тостері.
    Зубчик часнику нарізати впоперек навпіл і натерти теплі грінки з двох сторін половинкою часнику.
  5. Нарізати часникові грінки невеликим кубиком.
  6. Заправити салат майонезом, спробувати на смак та за бажання посолити.
    В останню чергу додати сухарики та перемішати.
    Якщо ви готуєте салат заздалегідь, можна заправити нарізані інгредієнти майонезом, а перед подачею посипати сухариками.
  7. Смачний та швидкий салат готовий.

Смачного!

Джрело:

plyashka.com