Філіжанка

Незрівнянний картопляний суп “По-польськи”: дуже швидкий, смачний і економний рецепт для всієї сім’ї

Незрівнянний картопляний суп “По-польськи”: дуже швидкий, смачний і економний рецепт для всієї сім’ї

Прохолодними вечорами так приємно за вечерею поїсти гарячого і смачного супу! Сьогодні хочу запропонувати вам дуже вдалий ( на мій погляд ) рецепт супу – простого і дуже швидкого. Всі продукти для нього, напевно, вже є в вашому холодильнику.

Інгредієнти:

  • Ковбаса варено-копчена – 300 г
  • Картопля – 800 г
  • Цибуля ріпчаста – 200 г
  • Морква – 150 г
  • Часник – 3 зубчика
  • М’ясний бульйон – 1,6 л
  • Вершки 23% – 200 мл
  • Олія – 2 ст. л.
  • Майоран сушений – 2 ч. л.
  • Лавровий лист – 1 шт
  • Перець чорний мелений – 1/2 ч. л.
  • Сіль – 1 ч. л.

Приготування:

  1. Цибулю смажимо прямо в каструльці до напівготовності;
  2. Додаємо морквину, обсмажуємо на середньому вогні 2-3 хв.
  3. Додаємо ковбасу ( типу Краківська ). Продовжуємо обсмажувати, постійно помішуючи;
  4. Прийшов час картоплі. Додаємо її в каструльку і обсмажуємо ще пару хвилин.
  5. Солимо і перчимо страву. Кладемо улюблені приправи. Додаємо часник, пропущений через прес.
  6. Заливаємо вміст бульйоном ( якщо немає, то підійде проста вода ). Додаємо листочок лаврушки. Доводимо до кипіння і варимо на слабкому вогні під кришкою 15 хвилин.
  7. За 3 хвилини до готовності додаємо в суп жирні вершки ( або сметану ).

Чудовий і смачний суп готовий!

Джрело:

plyashka.com