Прохолодними вечорами так приємно за вечерею поїсти гарячого і смачного супу! Сьогодні хочу запропонувати вам дуже вдалий ( на мій погляд ) рецепт супу – простого і дуже швидкого. Всі продукти для нього, напевно, вже є в вашому холодильнику.
Інгредієнти:
- Ковбаса варено-копчена – 300 г
- Картопля – 800 г
- Цибуля ріпчаста – 200 г
- Морква – 150 г
- Часник – 3 зубчика
- М’ясний бульйон – 1,6 л
- Вершки 23% – 200 мл
- Олія – 2 ст. л.
- Майоран сушений – 2 ч. л.
- Лавровий лист – 1 шт
- Перець чорний мелений – 1/2 ч. л.
- Сіль – 1 ч. л.
Приготування:
- Цибулю смажимо прямо в каструльці до напівготовності;
- Додаємо морквину, обсмажуємо на середньому вогні 2-3 хв.
- Додаємо ковбасу ( типу Краківська ). Продовжуємо обсмажувати, постійно помішуючи;
- Прийшов час картоплі. Додаємо її в каструльку і обсмажуємо ще пару хвилин.
- Солимо і перчимо страву. Кладемо улюблені приправи. Додаємо часник, пропущений через прес.
- Заливаємо вміст бульйоном ( якщо немає, то підійде проста вода ). Додаємо листочок лаврушки. Доводимо до кипіння і варимо на слабкому вогні під кришкою 15 хвилин.
- За 3 хвилини до готовності додаємо в суп жирні вершки ( або сметану ).
Чудовий і смачний суп готовий!
Джрело: