Філіжанка

Готую щоразу, коли немає часу на довгі сніданки: всього 4 інгредієнти – швидко, смачно, просто та економно

Готую щоразу, коли немає часу на довгі сніданки: всього 4 інгредієнти - швидко, смачно, просто та економно

Такий пишний і соковитий, м’який омлет із прованськими травами та спеціями, свіжою зеленню, ви зробите дуже просто та швидко, але результат вас приємно здивує.

Інгредієнти:

  • яйця, 6 шт.
  • молоко, 300 мл
  • сіль, перець, прованські трави
  • зелень свіжа та зелена цибуля
  • чеддер чи інший твердий сир, 50 г
  • солодкий перець, половинка
  • вершкове масло.

Приготування:

  1. Яйця змішуємо із сіллю, перцем та прованськими травами, вінчиком перебиваємо масу до однорідності.
  2. Вливаємо молоко кімнатної температури та перемішуємо до однорідності.
  3. Сир натираємо на великій тертці та висипаємо в яєчну масу, перемішуємо.
  4. Солодкий перець ріжемо дрібним кубиком. Зелену цибулю та свіжу зелень також подрібнюємо та висипаємо в яєчну масу.
  5. Форму для випікання з високими бортами добре змащуємо шматком вершкового масла, дно і борти і виливаємо масу.
  6. Випікаємо при 200 градусах близько 20 хвилин.

Перш ніж викладати омлет на тарілки, нагрійте їх, щоб вони стали теплими. Так омлет ніколи не опаде і залишиться довгий час високим та пишним.

Дуже смачний та швидкий сніданок, перекус чи додаткова страва до сніданку готова. Все просто, але дуже смачно. При подачі можна ще посипати свіжою зеленню та сумішшю перців.

Джрело:

plyashka.com