Філіжанка

Популярний польський пляцок “КОРА ДУБА” – найсмачніший торт “Горіхова Кора” від української господині

Популярний польський пляцок "КОРА ДУБА" - найсмачніший торт "Горіхова Кора" від української господині

Популярний Польський Пляцок “КОРА ДУБА!” Найсмачніший Торт “Горіхова Кора”

Пропоную рецепт знаменитого польського пляцку “Кора дуба”, або “Горіхова кора” який підкорить вас із першої проби. Кожний кусочок – суцільна насолода.
Ефектний та смачний торт, яким можна здивувати. Спробуйте!

Інгредієнти:

Форма для випікання – 24х26 см.

Коржі:

  • Яєчні білки – 8 шт.
  • Цукор – 200 г.
  • Яєчні жовтки – 3 шт.
  • Волоські горіхи – 200 г.
  • Кокосова стружка – 100 г.
  • Родзинки – 100 г.
  • Борошно – 35 г.
  • Розпушувач – 10 г.

Крем:

  • Консервовані персики – 1 банк (850 г.)
  • Цукор – 100 г.
  • Вода – 300 мл.
  • Пудинг вершковий – 80 г.
  • Яєчні жовтки – 5 шт.
  • Борошно – 1 ст. л.
  • Масло вершкове – 300 г.

Додатково:

  • Печиво “Деліція” зі смаком апельсина – 350 г.
  • Желе зі смаком персика – 140 г.

ВІДЕО-РЕЦЕПТ ВІД АВТОРА:

Джрело:

plyashka.com

Recent posts