Популярний Польський Пляцок “КОРА ДУБА!” Найсмачніший Торт “Горіхова Кора”
Пропоную рецепт знаменитого польського пляцку “Кора дуба”, або “Горіхова кора” який підкорить вас із першої проби. Кожний кусочок – суцільна насолода.
Ефектний та смачний торт, яким можна здивувати. Спробуйте!
Інгредієнти:
Форма для випікання – 24х26 см.
Коржі:
- Яєчні білки – 8 шт.
- Цукор – 200 г.
- Яєчні жовтки – 3 шт.
- Волоські горіхи – 200 г.
- Кокосова стружка – 100 г.
- Родзинки – 100 г.
- Борошно – 35 г.
- Розпушувач – 10 г.
Крем:
- Консервовані персики – 1 банк (850 г.)
- Цукор – 100 г.
- Вода – 300 мл.
- Пудинг вершковий – 80 г.
- Яєчні жовтки – 5 шт.
- Борошно – 1 ст. л.
- Масло вершкове – 300 г.
Додатково:
- Печиво “Деліція” зі смаком апельсина – 350 г.
- Желе зі смаком персика – 140 г.
ВІДЕО-РЕЦЕПТ ВІД АВТОРА:
Джрело: