Філіжанка

Пісне “машинкове” печиво до чаю – крихке, неймовірно смачне, ніжне що просто тане в роті (рецепт від української господині)

Пісне "машинкове" печиво до чаю - крихке, неймовірно смачне, ніжне що просто тане в роті (рецепт від української господині)

Дууууже крихке, неймовірно смачне , просто тане у роті…..

Отже зберігайте та готуйте з любов’ю…..

Пісне "машинкове" печиво до чаю - крихке, неймовірно смачне, ніжне що просто тане в роті (рецепт від української господині)

Інгредієнти:

  • 300 грам олії
  • дрібка солі
  • 150 грам цукру
  • 1пакет ванільного цукру
  • 9столових ложок води,(+-)
  • 3столові ложки оцту
  • 1чайна ложка харчової соди
  • 1кг.борошна
  • 1столова ложка какао
  • куркума-0,5 чайної ложки
  • грецькі горіхи мелені -50 грам

Приготування:

  1. Олію, сіль, цукор, ванільний цукор, воду, вимішати до однорідності, додати просіяне борошно, та соду, погашену оцтом, замісити туге тісто .
    Розділити тісто на 3 частини.Пісне "машинкове" печиво до чаю - крихке, неймовірно смачне, ніжне що просто тане в роті (рецепт від української господині)
  2. До першої частини, додати какао, добре вимісити.
  3. До другої частини додати куркуму, теж добре вимісити, а до третьої додати мелені грецькі горіхи, теж ретельно вимісити.
  4. Поставити в морозилку на 30 хвилин.Пісне "машинкове" печиво до чаю - крихке, неймовірно смачне, ніжне що просто тане в роті (рецепт від української господині)
  5. Потім виробляти з відповідними до м’ясорубки, формочками, що закладуються у машинку.
  6. Випікати при температурі 180 градусів 15 хвилин.
    Посипати цукровою пудрою.

Смачного

Пісне "машинкове" печиво до чаю - крихке, неймовірно смачне, ніжне що просто тане в роті (рецепт від української господині)

Автор рецепту – Магдалина Шершун

Джрело:

plyashka.com

Recent posts