Неймовірна квашена КАПУСТА! ВОНА НАСТІЛЬКИ СМАЧНА, ЩО відірватися неможливо! А розсіл ПРОСТО ПІСНЯ! Я ДУМАЮ, ЙОГО ТО ЯК РАЗ БАГАТО ОЦІНЯТЬ!
Інгредієнти:
- 3 кг капусти
- 3 моркви
Розсіл:
- 2 стол. л солі
- 1 стол. л цукру
- 1 літр води
Приготування:
- ПРИГОТУВАТИ РОЗСІЛ В СОТЕЙНИКУ ЗМІШАТИ ВОДУ, СІЛЬ І ЦУКОР, ДОВЕСТИ ДО КИПІННЯ І ПОВНІСТЮ ОХОЛОДИТИ ДО КІМНАТНОЇ ТЕМПЕРАТУРИ
- КАПУСТУ НАШИНКУВАТИ
- МОРКВУ НАТЕРТИ НА ВЕЛИКІЙ ТЕРЦІ. ЗМІШАТИ З КАПУСТОЮ. ТРОХИ ПОМ’ЯТИ РУКАМИ.
- СКЛАДАТИ В ЧИСТІ СУХІ БАНКИ І ВТРАМБУВАТИ
- ЗАЛИТИ розсолом.
- НАКРИТИ ТАРІЛКОЮ І ЗАЛИШИТИ ТАК НА 3-4 ДНІ, КОЖНИЙ ДЕНЬ ПО 1-3 РАЗИ проколювати КАПУСТУ ДО ДНА ДЕРЕВ’ЯННОЮ ПАЛОЧКОЮ – ЦЕ НЕОБХІДНО ДЛЯ ВИХОДУ ГАЗІВ І РІВНОМІРНОГО ПРОСОЛЮВАННЯ КАПУСТИ.
- ЯК З’ЯВИТЬСЯ ПІНА І ХАРАКТЕРНИЙ ЗАПАХ КВАШЕНОЇ КАПУСТИ, ЇЇ НЕОБХІДНО ЗАКРИТИ І ЗАБРАТИ В ХОЛОДИЛЬНИК.
ПІСЛЯ ОХОЛОДЖЕННЯ квашена КАПУСТА “РОЗСІЛЬНА” ГОТОВА!
Джрело: