Філіжанка

Квашена капуста “Розсільна”: хрустка, неймовірно смачна, що неможливо відірватись, а розсіл – то взагалі пісня

Квашена капуста "Розсільна": хрустка, неймовірно смачна, що неможливо відірватись, а розсіл - то взагалі пісня

Неймовірна квашена КАПУСТА! ВОНА НАСТІЛЬКИ СМАЧНА, ЩО відірватися неможливо! А розсіл ПРОСТО ПІСНЯ! Я ДУМАЮ, ЙОГО ТО ЯК РАЗ БАГАТО ОЦІНЯТЬ!

Інгредієнти:

  • 3 кг капусти
  • 3 моркви

Розсіл:

  • 2 стол. л солі
  • 1 стол. л цукру
  • 1 літр води

Приготування:

  1. ПРИГОТУВАТИ РОЗСІЛ В СОТЕЙНИКУ ЗМІШАТИ ВОДУ, СІЛЬ І ЦУКОР, ДОВЕСТИ ДО КИПІННЯ І ПОВНІСТЮ ОХОЛОДИТИ ДО КІМНАТНОЇ ТЕМПЕРАТУРИ
  2. КАПУСТУ НАШИНКУВАТИ
  3. МОРКВУ НАТЕРТИ НА ВЕЛИКІЙ ТЕРЦІ. ЗМІШАТИ З КАПУСТОЮ. ТРОХИ ПОМ’ЯТИ РУКАМИ.
  4. СКЛАДАТИ В ЧИСТІ СУХІ БАНКИ І ВТРАМБУВАТИ
  5. ЗАЛИТИ розсолом.
  6. НАКРИТИ ТАРІЛКОЮ І ЗАЛИШИТИ ТАК НА 3-4 ДНІ, КОЖНИЙ ДЕНЬ ПО 1-3 РАЗИ проколювати КАПУСТУ ДО ДНА ДЕРЕВ’ЯННОЮ ПАЛОЧКОЮ – ЦЕ НЕОБХІДНО ДЛЯ ВИХОДУ ГАЗІВ І РІВНОМІРНОГО ПРОСОЛЮВАННЯ КАПУСТИ.
  7. ЯК З’ЯВИТЬСЯ ПІНА І ХАРАКТЕРНИЙ ЗАПАХ КВАШЕНОЇ КАПУСТИ, ЇЇ НЕОБХІДНО ЗАКРИТИ І ЗАБРАТИ В ХОЛОДИЛЬНИК.

ПІСЛЯ ОХОЛОДЖЕННЯ квашена КАПУСТА “РОЗСІЛЬНА” ГОТОВА!

Джрело:

plyashka.com