Апетитна, пікантна страва на обід чи вечерю. Можна подати з будь-яким гарніром, поливши його отриманим соусом або просто зі свіжими овочами.
Інгредієнти:
- курячі гомілки 7-8 шт.
- молоко 200 мл
- вершки 20% 200 мл
- борошно 1 стол. ложка
- аджика 1 чайна ложка
- часник 2 зубчика
- сіль, чорний мелений перець за смаком
- олія для смаження
Приготування:
- Курячі гомілки або будь-які частини курки посоліть, додайте чорний мелений перець.
- Обсмажте на олії з двох сторін до рум’яної скоринки.
- Поки м’ясо обсмажується приготуйте соус. З’єднайте вершки, молоко, аджику, борошно і подрібнений часник. Все добре перемішайте.
- Обсмажену курку викладіть в форму, а соус прогрійте до загустіння в тій же сковороді.
- Вилийте соус на гомілки і запікайте в духовці при 180 градусах 20 хвилин.
Дуже смачно і готується зовсім нескладно. Готуйте на здоров’я, смачного!
Джрело: