Філіжанка

Від такої курочки в вершково-часниковому соусі ніхто не відмовиться – найсмачніша друга страва з курки на обід чи вечерю

Від такої курочки в вершково-часниковому соусі ніхто не відмовиться - найсмачніша друга страва з курки на обід чи вечерю

Апетитна, пікантна страва на обід чи вечерю. Можна подати з будь-яким гарніром, поливши його отриманим соусом або просто зі свіжими овочами.

Інгредієнти:

  • курячі гомілки 7-8 шт.
  • молоко 200 мл
  • вершки 20% 200 мл
  • борошно 1 стол. ложка
  • аджика 1 чайна ложка
  • часник 2 зубчика
  • сіль, чорний мелений перець за смаком
  • олія для смаження

Приготування:

  1. Курячі гомілки або будь-які частини курки посоліть, додайте чорний мелений перець.
  2. Обсмажте на олії з двох сторін до рум’яної скоринки.
  3. Поки м’ясо обсмажується приготуйте соус. З’єднайте вершки, молоко, аджику, борошно і подрібнений часник. Все добре перемішайте.
  4. Обсмажену курку викладіть в форму, а соус прогрійте до загустіння в тій же сковороді.
  5. Вилийте соус на гомілки і запікайте в духовці при 180 градусах 20 хвилин.

Дуже смачно і готується зовсім нескладно. Готуйте на здоров’я, смачного!

Джрело:

plyashka.com