Філіжанка

Рецепт ДОМАШНЬОГО ЗЕФІРУ від української господині: Ви тільки подивіться, яка це краса і смакота

Рецепт ДОМАШНЬОГО ЗЕФІРУ від української господині: Ви тільки подивіться, яка це краса і смакота

Дуже смачний зефір від української господині.

Рецепт ДОМАШНЬОГО ЗЕФІРУ від української господині: Ви тільки подивіться, яка це краса і смакота

Рецепт приготування:

  • Білок _ 50 г.
  • цукор 25 г.
  • 0,5 ч. л. лимонна кислота
  • щіпочка солі
  • збиваєм до гарних піків

Сироп: в каструлю з товстим дном добавити 5 г. агар_агар, 60 мл. води, 50 г яблучного пюре і 25 г повидло з аґрусу, 125 г цукру+10 г глюкозний сироп, все довести до кипіння, неприривно мішати 3_4 хв. і тоненькою цівкою влити в збитий білок, збиваєм 2_3 хв.

  1. Набираєм в кон. мішок і відсаджуємо зефір.Рецепт ДОМАШНЬОГО ЗЕФІРУ від української господині: Ви тільки подивіться, яка це краса і смакотаРецепт ДОМАШНЬОГО ЗЕФІРУ від української господині: Ви тільки подивіться, яка це краса і смакота
  2. Через 3_5 год. посипаєм цукровою пудрою з крохмалом 3/1 і формуєм зефір.Рецепт ДОМАШНЬОГО ЗЕФІРУ від української господині: Ви тільки подивіться, яка це краса і смакота

Автор чудового рецепту – Елена Бондарь

Джрело:

plyashka.com