Дуже смачний зефір від української господині.
Рецепт приготування:
- Білок _ 50 г.
- цукор 25 г.
- 0,5 ч. л. лимонна кислота
- щіпочка солі
- збиваєм до гарних піків
Сироп: в каструлю з товстим дном добавити 5 г. агар_агар, 60 мл. води, 50 г яблучного пюре і 25 г повидло з аґрусу, 125 г цукру+10 г глюкозний сироп, все довести до кипіння, неприривно мішати 3_4 хв. і тоненькою цівкою влити в збитий білок, збиваєм 2_3 хв.
- Набираєм в кон. мішок і відсаджуємо зефір.
- Через 3_5 год. посипаєм цукровою пудрою з крохмалом 3/1 і формуєм зефір.
Автор чудового рецепту – Елена Бондарь
Джрело: