Не так давно вподобала рецепт битого скла в млинцях. Готую тепер його часто ,бо ці млинчики всім до вподоби.
Інгредієнти:
Млинці:
- 2 яйця
- 100 г борошна
- 350 мл теплого молока
- 2 ст. л. цукру
- 1 ст. л. олії
- Дрібка солі
- Якщо робити шоколадні млинці ,то борошна дати 85 г +15 г какао.
- З порції виходить 8-10 млинців.
Приготування:
- Желе розвести за інструкцією на упаковці ,але води дати на 100 мл менше ,ніж вказано на упаковці.
Залити обов’язково в прямокутну чи квадратну форму ,краще дно виселити харч. плівкою, так краще буде желе діставати. Порізати на тонкі смужки.
Крем:
-
- 200 г сметани
- 50 г цукрової пудри
- 10 г желатину+70 мл води
- Желатин розвести в теплій воді ,злегка підігріти ,добавити по трішки сметану та все розмішати. Поставити в холодильник ,щоб трішки підстиг, але слідкуйте ,щоб не застиг повністю. Бо застигає крем дуже швидко ,тому не прогавте цей момент.
- В млинець на край покласти декілька ложок крему , далі желе тонку скибку, і замотати млинець, краї потрібно теж замотувати, щоб крем не витік.
- Тобто замотуєте, як звичайний млинчик з начинкою . Не переживайте ,що крем рідкий і важко млинець мотати, потім все застигне ідеально.
- Далі в холодильник на декілька годин ,і нарізати млинці на 2 частини.
Чудовий рецепт від автора – Людмила Соболєва
Джрело: